Galerija slik

2016 – Uspešno locirana vrtina v  Dragomerju. Voda je bila najdena na globini  70m. Količina vode je premala  za toplotno črpalko, ker je pretočnost samo samo 2,5 kubika na uro. Zato bodo vrtino uporabili za geosindo.

iskanje_voda_malnaric_zdravko vodne_vrtine_malnaric_zdravko

2016 – Najdena je bila in izvrtana vrtina iz Novega Mesta. Najdene vode je dovolj za namakanje vrta.Voda je bila najdena na globini 70m, točno na globini, ki jo je predvidel Zdravko.
Vrtanje je opravila ekipa Iztoka Palirja iz Grušovja.

2014 – Uspešno najdena voda na globini 50m, široka 6m s pretokom 3 litre na sekundo. Vrtanje z namenom dogrevanja z vodno črpalko voda-voda za samostan Forma Viva v Kostanjevici.

2014 – Uspešno najdena podtalnica  pri Ivančni gorici, vodo je bilo potrebno zvrtati  42 metrov globoko. Najdena voda ima pretoka  1,5 kubika na uro, uporabljapa pa se bo za pranje krompirja in za namakanje.

2014 – Uspešno najdena podzemna voda v Radohovi vasi, kjer so vrtali 3.3.2014. Voda je bila na višini, ki jo je Zdravko Malnarič uspešno ocenil, to je  80 m, voda pa ima pretoka 3,5 kubika na uro, kar zadošča za uspešno namakanje njiv.

2013 – Uspešno najdena vrtina z bajalico na lokaciji Grabno v Novem Mestu. Vrtina je globoka okoli 100 m. Uporabljala se bo za kmetijske namene, za napajanje živine ,namakanje in za gospodinjstvo.

2013 – Uspešno najdena voda z bajalico na lokaciji Pušnik-Novljan in vrtanje vrtine. Vrtina se nahaja v severnem delu NM. Naročnik bo uporabljal vodo za namakanje, ogrevanje in gospodinjstvo. Vrtina je globoka približno 150m, njena temperatura okoli 12 stopinj.

 

2001 – Iskanje zlate žile v Arizoni – puščava-ZDA

Iskanje vode v Ždinji vasi leta 1992