Galerija slik

2018 – Lokacijo za vrtino z namenom namakanja nasada lešnikov in ameriških borovnic je našel Zdravko Malnarič v Novembru. Vrtina je bila narejena do globine 100m, kot je napovedal Zdravko.

 

2018 – Lokacijo za vrtino je lociral Zdravko Malnarič z bajalico. Pred njim so iskali geologi, pa niso bili uspešni, so celo vrtali in niso prišli do vodo. Zdravkotu je to uspelo z bajalico na štirih hektarih prostora.

Ta vrtina je bila izvrtana 5.2.18 v Cerkvenjaku pri Lenartu in se bo uporabljala za namakanje nasada lešnikov. Globoka je 104 m in ima dovolj vode za ta namen.V rtanje je izvajala ekipa Iztoka Palirja, ki ima odlične rezultate na tem področju.

 

2016 – Uspešno locirana vrtina v  Dragomerju. Voda je bila najdena na globini  70m. Količina vode je premala  za toplotno črpalko, ker je pretočnost samo samo 2,5 kubika na uro. Zato bodo vrtino uporabili za geosindo.

iskanje_voda_malnaric_zdravko vodne_vrtine_malnaric_zdravko

2016 – Najdena je bila in izvrtana vrtina iz Novega Mesta. Najdene vode je dovolj za namakanje vrta.Voda je bila najdena na globini 70m, točno na globini, ki jo je predvidel Zdravko.
Vrtanje je opravila ekipa Iztoka Palirja iz Grušovja.

2014 – Uspešno najdena voda na globini 50m, široka 6m s pretokom 3 litre na sekundo. Vrtanje z namenom dogrevanja z vodno črpalko voda-voda za samostan Forma Viva v Kostanjevici.

2014 – Uspešno najdena podtalnica  pri Ivančni gorici, vodo je bilo potrebno zvrtati  42 metrov globoko. Najdena voda ima pretoka  1,5 kubika na uro, uporabljapa pa se bo za pranje krompirja in za namakanje.

2014 – Uspešno najdena podzemna voda v Radohovi vasi, kjer so vrtali 3.3.2014. Voda je bila na višini, ki jo je Zdravko Malnarič uspešno ocenil, to je  80 m, voda pa ima pretoka 3,5 kubika na uro, kar zadošča za uspešno namakanje njiv.

2013 – Uspešno najdena vrtina z bajalico na lokaciji Grabno v Novem Mestu. Vrtina je globoka okoli 100 m. Uporabljala se bo za kmetijske namene, za napajanje živine ,namakanje in za gospodinjstvo.

2013 – Uspešno najdena voda z bajalico na lokaciji Pušnik-Novljan in vrtanje vrtine. Vrtina se nahaja v severnem delu NM. Naročnik bo uporabljal vodo za namakanje, ogrevanje in gospodinjstvo. Vrtina je globoka približno 150m, njena temperatura okoli 12 stopinj.

 

2001 – Iskanje zlate žile v Arizoni – puščava-ZDA

Iskanje vode v Ždinji vasi leta 1992